Med hund på hästgård

Det är många hästägare som även har hund. De två går liksom hand i hand, speciellt om du har en gård. Hunden och hästarna blir ofta vänner och hunden kan agera som dörrvakt åt hästarna. Dessutom är det bara mysigt att ha så många fyrbenta vänner som möjligt samlade.

Hundutrustning

Som alla hästägare vet så är det en massa prylar du behöver när du sköter hästar. Lyckligtvis är det lite mindre när det gäller hundar. Dock så kräver även de en del utrustning. Som tur är så är det mycket som kan hittas på nätet i dessa pandemitider.

Utrustningen till din hund beror också på vilka aktiviteter du engagerar hunden i. Promenader är givet och där bör du ha bra koppel, kanske dessutom hundkläder om du bor i ett kallare klimat eller om din hund har tunn päls.

Om du har häst så är du redan van vid all kroppsvård som hästar behöver. Hundar är inte så annorlunda och de behöver en del grejer till skötsel och vård. Inte bara borste och schampo utan även medel för att ta hand om fästingar och ohyra.

Eftersom det är saker vi även behöver till våra hästar så är det inte så svårt att göra upp en inköpslista åt hunden också. Alla våra fyrbeningar förtjänar samma omsorg och kärlek.

Comments are Disabled